Appar som inte används

Flera faktorer påverkar din dators prestanda, och antalet installerade program är en av dem. Ju fler program du har installerat, desto långsammare kör din dator. Detta orsakas av det faktum att vissa program, inklusive de som installerats utan din vetskap, kan startas automatiskt, förbrukar CPU-resurser och använder upp RAM-minne, samt utför onödiga och ibland till och med skadliga åtgärder.

Kaspersky-programmet hjälper dig att hitta och ta bort dessa appar.

Om du vill ta bort program, använder du inte följande:

1. Öppna programmets huvudfönster.
  2. Gå till avsnittet Prestanda.
  3. Klicka på Sök i avsnittet Appar som inte används.

Efter att ha slutfört sökningen visar Kaspersky-programmet listan över oanvända appar. Du kan välja specifika program att ta bort i den listan.

4. För att ta bort ett program, klicka på knappen Ta bort bredvid programmet du vill ta bort.

Programmet kommer att tas bort från din dator.